Udnyt loftrummet i ejerforeningen og andelsforeningen med nye taglejligheder

Hvis du sidder i en ejerforening eller en andelsforening og godt kunne tænke dig nye vinduer eller nyt tag til ejendommen, så har vi hos Jels Huse et fordelagtigt tilbud til dig. Vi tilbyder nemlig et gratis tag til jeres ejer – eller andelsforening, imod vi kan overtage jeres gamle loft. Mange boliger i København og Århus udnytter ikke loftet til beboelse, selvom der faktisk er rig mulighed for det.

Jels Huse tilbyder, at vi på den ene side overtager jeres loft og ombygger dette til taglejligheder. Herefter sælger vi lejlighederne, og I får flere beboere i foreningen, hvilket vil sige flere til at deles om fællesomkostningerne. Samtidig står vi også for at skifte taget, så alle i ejendommen kan drage fordele af b.la. bedre isolering m.m.

Lad Jels Huse klare renoveringen uden omkostninger

Hvis du sidder i en ejendom eller et lejlighedsbyggeri, hvor taget trænger til at blive skiftet, er der store fordele ved at indgå i en aftale med Jels Huse. Vi sørger for at besigtige, hvad vi kan renovere for jeres ejendom i byttehandel for jeres loft. Det er som regel et nt tag, udskiftning af vinduer – og nogle gange begge dele. Ønsker du et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan tilbyde jer, er du velkommen til at kontakte os.

Med et nyt gratis tag og flere beboere til at deles om omkostninger er der store besparelser for alle i ejerforeningen. Udnyt det ubrugte loftrum ved at ombygge til taglejligheder, så alle beboere får mere ud af ejerforeningen eller andelsforening.

Vi har ofte tilbudt renovering af loftrum til flere kunder i København og Århus, men vi tilbyder vores service i hele landet.