Hos Jels Huse tilbyder vi renovering af ejendomme uden omkostninger.

Det vil sige, at et nyt tag ikke længere behøver være en bekostelig affære, da I kan få et nyt gratis tag i bytte for jeres loftrum. Vi overtager jeres loftrum og omdanner det til beboelse, hvorefter vi sælger lejlighederne. Entreprisen ligger ene og alene hos Jels Huse så det har altså aldrig været nemmere at få et nyt tag. Vi har samtidig mulighed for at renovere jeres ejendom med udgangspunkt i jeres ønsker, som aftalt mellem jer og Jels Huse.

Det eneste, I skal have lyst til, er at bytte jeres loftrum til et nyt tag

Vi har gennem tiden hjulpet mange ejer- og andelsforeninger med et nyt gratis tag i bytte for overtagelse af loftrum i både Aarhus og København.

Så kontakt os, hvis I ønsker at se mulighederne for at hente jeres egne penge ned fra loftet.

 

Kunderne siger

Carsten j. Christensen, Formand for ejerforeningen, Louisegaarden

"Projektet medførte naturligvis en række gener for beboerne (støv, støj og midlertidige afbrydelse af el, vand og varme), men takket være Torben's og hans medarbejderes endog meget positive og konstruktive tilgang, blev projektet gennemført til alles tilfredshed og med et resultat, som vi alle er meget tilfredse med!"

Lars Juul Nielsen, Formand for ejerforeningen, Ålborggade 28

"Under forløbet blev der efter ejerforeningens ønske ændret på detaljer i aftalen samt tilføjet småopgaver, som det fandtes hensigtsmæssigt at få udført. Alt sammen klaredes med stor fleksibilitet, høj kvalitet og stort set uden omkostninger for ejerforeningen​."

Karen Frost, Formand for ejerforeningen, Kaserneboulevarden 21

"Ved byggeriets afslutning fik vi gennemgået tagkonstruktionen og lejligheder af uvildig fagmand, som kun havde rosende ord til overs for byggeriet, det var udført efter bedste håndværksmæssige standarder og med gode materialer."

Susanne Munch, Formand for ejerforeningen, Otto Ruds Gade 11

"Der er kun anvendt de bedste materialer i byggeriet, alle byggestandarder er overholdt, og det håndværksmæssige arbejde fås ikke bedre. Derudover er alt foregået under forsvarlige forhold, både arbejdsmæssigt og sikkerhedsmæssigt, og alle aftaler om arbejdstider og støj, samt oprydning og rengøring hver dag, er blevet overholdt."

Se vores referencer