GRATIS TAG TIL EJER- OG ANDELSFORENINGER

I ejerforeninger og andelsforeninger kan det være en stor økonomisk post, når ejendommen trænger til et nyt tag. Hos Jels Huse har vi en unik løsning, der kommer jer til gode – og som ovenikøbet er gratis. Løsningen består i, at vi efterser ejendommen og loftet, hvorefter vi kommer med et tilbud på, hvad vi kan give i bytte for loftet. Vi besigtiger, hvor meget vi kan renovere for jeres beboerforening ud fra ejendommens placering, loftets stand m.m. Det vil altså sige, at vi hos Jels Huse står for renoveringen af eksempelvis taget, udskiftning af vinduer m.m.

Med andre ord overtager vi jeres loftrum i en byttehandel for et gratis tag, udskiftning af vinduer eller andre renoveringsopgaver, der gør, at regnskabet er fair for begge parter. Når vi har indgået en samarbejdsaftale, sørger vores dygtige samarbejdspartnere for at klare renoveringen af jeres ejendom og inddragelse af loftrum til lejligheder

LAD JELS HUSE OVERTAGE JERES LOFTRUM OG DRAG STORE FORDELE

Vi tilbyder at omdanne jeres ubrugte loftrum i jeres beboerforening til lejligheder, så I kan opnå store fordele ved, at alle kvadratmeter af ejendommen udnyttes. Med flere lejligheder er I også flere beboere til at deles om de fælles udgifter. Det betyder lavere omkostninger for jer for fremtiden.

Vi skifter jeres tag og klarer derudover også de aftalte renoveringsopgaver som eksempelvis renovering af varmesystem. Beboerforeningen indgår altså en aftale med Jels Huse, hvor alle formaliteterne fremgår. Heri klarlægges alt lige fra opmåling til den juridiske del og beregning af nye fordelingstal. Slutteligt sælges eller udlejes de nye loftslejligheder af Jels Huse. 

Fordelene for beboerne er ud over lavere fælles omkostninger, at renoveringen af ejendommen resulterer i lavere beboelsesomkostninger. Et nyt, gratis tag giver f.eks. lavere varmeregninger på samme måde, som udskiftning af vinduer bidrager til bedre isolering.

GRATIS TAG TIL LEJLIGHEDSBYGGERIER I AARHUS OG KØBENHAVN

Hos Jels Huse har vi i mange år hjulpet mange ejerforeninger i Aarhus og København med at få et nyt gratis tag. I begge storbyer er der ofte loftsrum, som ikke bliver brugt – så hvorfor ikke udnytte de gamle loftrum, så beboerne får en exceptionel god gevinst ud af det?

Hvis I er interesserede i at høre mere om, hvordan I kan udnytte jeres gamle loftrum, er I velkomne til at kontakte os.

Vi glæder os til at give jer et gratis tag.