Gratis tag til ejer- og andelsforeninger

I ejerforeninger og andelsforeninger kan det være en stor økonomisk post, når ejendommen trænger til et nyt tag. Hos Jels Huse har vi en unik løsning, der kommer jer til gode – og som ovenikøbet er gratis. Løsningen består i, at vi efterser ejendommen og loftet, hvorefter vi kommer med et tilbud på, hvad vi kan give i bytte for loftet. Vi besigtiger, hvor meget vi kan renovere for jeres beboerforening ud fra ejendommens placering, loftets stand m.m. Det vil altså sige, at vi hos Jels Huse står for renoveringen af eksempelvis taget, udskiftning af vinduer m.m.

Med andre ord overtager vi jeres loftrum i en byttehandel for et gratis tag, udskiftning af vinduer eller andre renoveringsopgaver, der gør, at regnskabet er fair for begge parter. Når vi har indgået en samarbejdsaftale, sørger vores dygtige samarbejdspartnere for at klare renoveringen af jeres ejendom og ombygning af loftrum til lejligheder

Lad Jels Huse overtage jeres loftrum– og drag store fordele

Vi tilbyder at omdanne jeres ubrugte loftrum i jeres beboerforening til lejligheder, så I kan opnå store fordele ved, at alle kvadratmeter af ejendommen udnyttes. Med flere lejligheder er I også flere beboere til at deles om de fælles udgifter. Det betyder lavere omkostninger for jer for fremtiden.

Vi klarer både renoveringen af loftrummet og de aftalte renoveringsopgaver som eksempelvis et gratis tag – uden omkostninger for beboerne. Beboerforeningen indgår altså en aftale med Jels Huse, hvor alle formaliteterne fremgår. Heri klarlægges alt lige fra opmåling til den juridiske del og beregning af nye fordelingstal. Slutteligt sælges eller udlejes de nye loftslejligheder af Jels Huse. 

Fordelene for beboerne er ud over lavere fælles omkostninger, at renoveringen af ejendommen resulterer i lavere beboelsesomkostninger. Et nyt, gratis tag giver f.eks. lavere varmeregninger på samme måde, som udskiftning af vinduer bidrager til bedre isolering.

Gratis tag til lejlighedsbyggerier i Århus og København

Hos Jels Huse har vi ofte lavet aftaler om gratis tag i Århus, og vi er også begyndt at foretage renoveringer i København. I begge storbyer er der ofte loftsrum, som ikke bliver brugt – så hvorfor ikke renovere disse tørrelofter, så beboerne får en exceptionelt god vinding ud af det?

Hvis I interesserede i at høre mere om, hvordan I kan udnytte jeres loftrum til at få renoveret jeres gamle tag gratis, er I velkomne til at kontakte os.

Vi glæder os til at give jer et gratis tag.