Hos Jels Huse er vores koncept enkelt; vi tilbyder renovering af ejendomme uden omkostninger.

Det kan f.eks. være, at I drømmer om nye altaner, nyt tag, udskiftning af vandrør eller noget helt fjerde i jeres ejer- eller andelsforening.

Hvis I ønsker at gøre drømmene til virkelighed og højne beboerglæden, så kan vi hos Jels Huse hjælpe. Det eneste, vi kræver i bytte for ejendomsrenoveringerne, er jeres loftrum. Loftsrummet omdanner vi nemlig til nye lækre tagboliger, som vi sælger.

Loftsrummet er altså en forudsætning for, at vi kan udføre ejendomsrenoveringen uden omkostninger.

Drømmer I om nye altaner, pulterrum, elevator, vandrør, faldstammer, trappeopgange eller vinduer

Så kan Jels Huse levere det til jer – også selvom I måske drømmer om at få lavet det hele. Det afhænger blot af loftsrummets beskaffenhed, hvorfor det vil være individuelt fra ejendom til ejendom.

Byggeprocessen håndteres af Jels Huse selv, der sørger for at finde de rette underentreprenører, som er firmaer, vi kan stå inde for. Med mere end 40 års erfaring ved vi, hvad godt håndværk er.

Dermed kan vi sikre, at udbedringen af jeres ejendom udelukkende består af materialer af højeste kvalitet og hvor alle lovkrav bliver overholdt.

Brug den øverste etage

I ejer- og andelsforeninger kan det virke uoverskueligt, også økonomisk, når ejendommen trænger til forbedringer. Særligt fordi, det ikke typisk kun er én ting, der trænger, men ofte en række områder, der kunne bruge en kærlig hånd.

Hos Jels Huse har vi mulighed for at hjælpe jer godt på vej, uden I skal grave dybt i lommen. Løsningen består i, at vi efterser ejendommen og jeres loftrum, hvorefter vi kommer med et tilbud på, hvad vi kan give jer i bytte for jeres loft.

Hvis I alligevel har et loftrum, hvorfor så ikke bruge øverste etage til at drage en række fordele:

  • Nyt gratis tag og/eller udbedring af ejendommen generelt
  • Den bedre isolering vil give en besparelse i varmeregnskabet
  • Værdistigning af de enkelte ejerlejligheder pga. ejendommens bedre stand
  • Alle uforudsete udgifter betales af Jels Huse
  • Mindre fordelingstal og dermed reducerede fællesudgifter for den enkelte ejer- eller andelslejlighed

Kunderne siger

Carsten j. Christensen, Formand for ejerforeningen, Louisegaarden

"Projektet medførte naturligvis en række gener for beboerne (støv, støj og midlertidige afbrydelse af el, vand og varme), men takket være Torben's og hans medarbejderes endog meget positive og konstruktive tilgang, blev projektet gennemført til alles tilfredshed og med et resultat, som vi alle er meget tilfredse med!"

Lars Juul Nielsen, Formand for ejerforeningen, Ålborggade 28

"Under forløbet blev der efter ejerforeningens ønske ændret på detaljer i aftalen samt tilføjet småopgaver, som det fandtes hensigtsmæssigt at få udført. Alt sammen klaredes med stor fleksibilitet, høj kvalitet og stort set uden omkostninger for ejerforeningen​."

Karen Frost, Formand for ejerforeningen, Kaserneboulevarden 21

"Ved byggeriets afslutning fik vi gennemgået tagkonstruktionen og lejligheder af uvildig fagmand, som kun havde rosende ord til overs for byggeriet, det var udført efter bedste håndværksmæssige standarder og med gode materialer."

Susanne Munch, Formand for ejerforeningen, Otto Ruds Gade 11

"Der er kun anvendt de bedste materialer i byggeriet, alle byggestandarder er overholdt, og det håndværksmæssige arbejde fås ikke bedre. Derudover er alt foregået under forsvarlige forhold, både arbejdsmæssigt og sikkerhedsmæssigt, og alle aftaler om arbejdstider og støj, samt oprydning og rengøring hver dag, er blevet overholdt."

Se vores referencer