Om Jels huse

Jels Huse er et tømrerfirma startet op af Torben M. Jensen med ekspertise i ombygning af loftrum til beboelse. Jels Huses kunder er hovedsagligt andels – og ejerforeninger, som sidder med et tag, der trænger til at blive skiftet, hvor man i bytte for et loftrum får et nyt gratis tag, helt uden omkostninger.

Jels Huse sørger for at få at matche sine projekter med de rigtige håndværkere.  Vi er med 40 år i branchen en troværdig samarbejdspartner, med blik for detaljen og evnen til at overholde den aftalte tidsplan. For langt de fleste er det ikke nok, blot at kunne levere et flot resultat, processen er mindst ligeså vigtig for begge parter. Ved et samarbejde med Jels Huse, kan du forvente, at arbejdet bliver udført ordentligt, hvor der bliver gjort en dyd ud af at holde byggepladsen præsentabel under hele udarbejdelsen. Hos Jels Huse er kunden i fokus, det vil sige, at det der bliver aftalt, også bliver overholdt.

Kunderne siger

"Projektet medførte naturligvis en række gener for beboerne (støv, støj og midlertidige afbrydelse af el, vand og varme), men takket være Torben's og hans medarbejderes endog meget positive og konstruktive tilgang, blev projektet gennemført til alles tilfredshed og med et resultat, som vi alle er meget tilfredse med!"

- CARSTEN J. CHRISTENSEN, FORMAND FOR EJERFORENINGEN, LOUISEGAARDEN


 

"Under forløbet blev der efter ejerforeningens ønske ændret på detaljer i aftalen samt tilføjet småopgaver, som det fandtes hensigtsmæssigt at få udført. Alt sammen klaredes med stor fleksibilitet, høj kvalitet og stort set uden omkostninger for ejerforeningen​."

- LARS JUUL NIELSEN, FORMAND FOR EJERFORENINGEN, ÅLBORGGADE 28


 

"Ved byggeriets afslutning fik vi gennemgået tagkonstruktionen og lejligheder af uvildig fagmand, som kun havde rosende ord til overs for byggeriet, det var udført efter bedste håndværksmæssige standarder og med gode materialer."

- KAREN FROST, FORMAND FOR EJERFORENINGEN, KASERNEBOULEVARDEN 21


 

"Der er kun anvendt de bedste materialer i byggeriet, alle byggestandarder er overholdt, og det håndværksmæssige arbejde fås ikke bedre. Derudover er alt foregået under forsvarlige forhold, både arbejdsmæssigt og sikkerhedsmæssigt, og alle aftaler om arbejdstider og støj, samt oprydning og rengøring hver dag, er blevet overholdt."

- SUSANNE MUNCH, FORMAND FOR EJERFORENINGEN, OTTO RUDS GADE 11